- Čas: 40 min.
- Porce: 6 porcí
Pudingová buchta – šťavnatá, voňavá a neuvěřitelně jemná! 🤍 Jablka se spojí s nadýchaným těstem a vrstvou pudingu, která jí dodá krémovou hebkost. ✨ Trocha skořice navrch a máš dezert, který provoní celý byt a zamiluješ si ho hned po prvním soustu.
Energetické hodnoty na 1 porci:
242 kcal / 11g bílkovin, 35g sacharidů, 5g tuků
Potřebuješ:
4 jablka
4 vajíčka
1 řecký jogurt 0%
vanilkový puding 2 sáčky (doporučuju přidat méně mléka - jen 350ml na sáček)
skořice na posypání
Postup:
Jablka oloupej, nakrájej na menší kostičky a rozmixuj společně s vejci a řeckým jogurtem. Vylej do formy a peč v troubě asi 25 min. na 180 stupňů. Poté vyndej a nech vychladnout.
Mezitím si uvař klasický puding dle návodu. Na buchtu puding vylej, posyp skořicí a dej nejlépe přes noc do lednice. Druhý den máš skvělý dezert, který ohromí nejenom návštěvu, ale i tebe!