- Čas: 20 min.
- Porce: 1 porce
Vrstvené brambory po farmářsku – jídlo, co zahřeje duši i na talíři! ❤️ Jednoduché, přesto neskutečně lahodné spojení brambor, rozteklého sýra, šunky a vajíčka, které vytvoří dokonalou domácí dobrotu. 😍👌 Ideální, když máš chuť na syté, ale rychlé jídlo, které tě dostane svou hutnou farmářskou chutí! 🌾🔥
Energetické hodnoty na 1 porci:
676 kcal / 37g bílkovin, 54g sacharidů, 34g tuků
Potřebuješ:
4 vařené (menší) brambory
4 plátky cheddaru
1ks šunky
1 vejce
sůl, pepř
Postup:
Prvně vem brambory a uvař je. Pak polož 1 bramboru mezi pečicí papíry a pomocí pěsti ji rozmáčkni. Na pánvi nech roztopit 1 plátek cheddaru a pak rozmáčknutou bramboru na něj polož. Brambor s cheddarem obrať a nech chvilku prohřát. Pak sundej z pánve a postup opakuj ještě 3x. Vždy zapečené brambory s cheddarem polož na sebe. Nakonec na pánev hoď šunku a doprostřed ní vyklepni vejce. Osol ho a opepři. Počkej, až se vejce udělá a nakonec ho i se šunkou polož na brambory s cheddarem. A máš hotové úžasné jídlo!